MOP UNIVERSALI ŠLUOTA Dviejų mikropluošto šluosciu GRINDIMS IR KITIEMS PAVIRŠIAMS greenway

Populiari

Prekės kodas: 02157EU

Turimas kiekis: 100

Jums dar niekada neteko taip patogiai, užtikrintai ir su dideliu malonumu valyti namus! Šluostės AQUAmatic - kokybiškai ir efektyviai puoselėja namų švarą, taupo jūsų laiką ir pinigus. AQUAmatic linijoje naudojamų naudojamų valymo šluostės yra pagamintos iš itin smulkių suskaidytų mikropluoštų, naudojant naujausią teks…

€8820 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Jums dar niekada neteko taip patogiai, užtikrintai ir su dideliu malonumu valyti namus!

Šluostės AQUAmatic - kokybiškai ir efektyviai puoselėja namų švarą, taupo jūsų laiką ir pinigus.

AQUAmatic linijoje naudojamų naudojamų valymo šluostės yra pagamintos iš itin smulkių suskaidytų mikropluoštų, naudojant naujausią tekstilės technologiją: kiekvieną kartą išilgai supjaustoma į aštuonių taisyklingus sektorių, kurie atspindi mikroskopinius plyšius per visą gijos ilgį.

Dėl šių savybių susidaro kapiliarinis efektas: veikiamos paviršiaus įtempimo jėgos, kartu su nešvarumu ir dulkėmis nuplėšiama nuo valomo paviršiaus ir įtraukiama į audinių struktūrą.

Itin modernių aukštųjų technologijų šluota leidžia lengvai valyti grindis, pašalinti nešvarumus nuo lubų ir sienų, išblizginti net pasiekiamus langus.

Šluostė turi originalų dizainą, kurio dėka yra patogu naudoti ir leidžia sutrumpinti valymo laiką. Audinio spaustukai leidžia greitai pakeisti valymo šluostes. Teleskopinė gali būti reguliuojama iki rango ilgio nuo 77 iki 128 cm, todėl užtikrina kokybišką įvairių paviršių valymą. Šluota turi specialių sukimosi mechanizmą, padidina manevringumą.

Mėgaukitės patogiu ir veiksmingu valymu su AQUAmatic šluoste!

Aukščiausios kokybės medžiagų, universalumo, patikimumo ir ergonomiškumo GREENWAY gaminiai, kurie privalo būti kiekvienuose puoselėjamuose namuose.

  • Ilgaamžiškumo garantija.
  • Tvarumo prekės ženklas.
  • Aukštųjų technologijų gaminiai.
  • Tinka naudoti visiems namų paviršiams: grindims, sienoms, luboms, veidrodžiams ir langams. 

AQUAmatic šluotos rinkinyje : 1 valymo šluota ir 2 mikropluošto šluostės, skirtos ekologiškam valymui ir saugiai aplinkai be chemikalų. Tinka namams, žmonių yra vaikų, nėščiųjų ir, turinčių jautrią odą, alergijų ar sergančių kvėpavimo takų ligomis.

Išskirtiniai AQUAmatic linijos produktai – ypač efektyvūs, patvarūs, kokybiški ir lengvai naudojami.

Mes garantuojame išskirtinę valymo patirtį ir švarą namuose. Arba grąžinsime Jums pinigus

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink