Apetitą reguliuojantis gėrimas BALANCER BAOBAB FORTE, 10 lazdelių

NaujienaPopuliari

Prekės kodas: 01256EU

Turimas kiekis: 100

BALANCER BAOBAB FORTE yra maisto papildas, padedantis reguliuoti apetitą ir palengvinti svorio kontrolę. Produkto paslaptis – tirpių ir netirpių maistinių skaidulų iš penkių augalinių šaltinių derinys: ekologiškų baobabo vaisių, konjako, pektino, inulino ir oligofruktozės.

Pakuotė: 10 pagaliukų, po 10 g

Sudėtyje yra 100% ekologiškų baobabo vaisių
4,8 g maistinių skaidulų vienoje porcijoje
30 kcal vienoje porcijoje
Malonaus apelsino skonio

 

€2270 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

BALANCER BAOBAB FORTE yra maisto papildas, sudarytas iš tirpių ir netirpių maistinių skaidulų, padedančių reguliuoti apetitą ir palengvinti svorio kontrolę.

Kas viduje?

Baobabo vaisius yra 100% ekologiškas supermaistas, kurį savanos gyventojai vadina „gyvybės medžiu“ dėl naudingų savybių. Sudėtyje yra daug tirpių ir netirpių skaidulų, vitaminų ir mineralų, įskaitant geležį, kalį ir magnį.

Konjac dervoje yra gliukomanano – maistinių skaidulų, pagamintų iš 100 % tirpių skaidulų. Skrandyje gliukomananas išsipučia ir virsta geliu, taip sukurdamas ilgalaikį sotumo jausmą.

Inulinas yra tirpios maistinės skaidulos iš cikorijos ir topinambų. Prebiotikas, palaikantis sveiką žarnyno mikroflorą ir jos pusiausvyrą.

Pektinas yra tirpios maistinės skaidulos iš citrusinių vaisių. Padeda pašalinti iš organizmo toksinus, taip pat didina sotumo jausmą.

Oligofruktozė yra maistinė skaidula iš cikorijos.

Aceroloje ir apelsinų milteliuose gausu antioksidantų ir vitamino C.

Naudojimo rekomendacijos: 1 porciją (10 g) praskiesti 200 ml vandens kambario temperatūroje, maišant šaukštu, kol visi komponentai visiškai ištirps. Patartina gautą gėrimą išgerti per 2-5 minutes po paruošimo, kad nesutirštėtų. Rekomenduojama išgerti stiklinę švaraus negazuoto vandens. Vartoti 1-2 porcijas per dieną.

ĮSPĖJIMAI

Laikykite gaminį vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Nėščios ar krūtimi maitinančios moterys neturėtų vartoti šio produkto.
Neprarykite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių.
Prieš naudojimą rekomenduojama pasitarti su gydytoju.
Neviršykite nurodytos rekomenduojamos paros dozės.
Nerekomenduojama viduriuojant, ūminėms uždegiminėms ligoms, žarnyno nepraeinamumui.
Nenaudokite šio produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo.
Be glitimo.
Sudėtyje nėra laktozės.
Laikyti vartotojui skirtoje pakuotėje, sausoje, apsaugotoje nuo saulės spindulių, ne aukštesnėje kaip + 25 °C temperatūroje ir ne aukštesnėje kaip 75% santykinėje oro drėgmėje.

Oligofruktozė, polidekstrozė, baobabo vaisių milteliai, konjac derva (tirštiklis), pektinas, apelsinų vaisių milteliai, inulinas, acerola ekstraktas, askorbo rūgštis E300 (antioksidantas), kvapioji medžiaga, sukralozė E955 (saldiklis), 3 pakaitas kalcio ortofosfatas E 341. steviolio glikozidai E960 (saldiklis).

Gali būti pieno, sojos ir salierų pėdsakų.

Maistinė vertė: 1 porcija: 10gr. Energinė vertė, kcal/kJ 10/110, Baltymai,0.1 gr., Riebalai, 0 gr.,Angliavandeniai, 4 gr.,Cukrus,42 gr.,Maistinės skaidulos, 4,8gr.,

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink