Karštas gėrimas imunitetui BALANCER HOT COMFORT su aviečių-imbiero skoniu, 10 lazdelių

Naujiena

Prekės kodas: 01232EU

Turimas kiekis: 99

Gėrimas BALANCER HOT COMFORT padės sušilti po pasivaikščiojimo gryname ore ir palaikys organizmo apsaugą. Sudėtyje yra vitamino C, ežiuolės, aviečių, erškėtuogių ir imbiero ekstraktų.

Aviečių ir imbiero skonio
25 kcal 1 porcijoje

BALANCER
Pakuotė: 10 pakelių po 8 g

€1250 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite

Gėrimo BALANCER HOT COMFORT pagrindas – natūralūs aviečių, raudonųjų burokėlių, citrinų milteliai ir augalų ekstraktai. Gėrimas turi šildantį poveikį ir padeda palaikyti organizmo apsaugą sezoninių infekcijų metu.

VEIKLIEJI INGREDIENTAI:

Vitaminas C palaiko imuninės sistemos funkcijas, padeda stiprinti kraujagyslių sieneles ir kolageno sintezę.

Ežiuolė padeda palaikyti organizmo apsaugą ir normalią viršutinių kvėpavimo takų veiklą.

Imbieras turi šildantį poveikį, aktyvina prakaitavimą ir toksinų šalinimą, palaiko imuninės sistemos funkcijas.

Avietės yra natūralių salicilatų šaltinis.

Erškėtuogės yra natūralus vitamino C šaltinis.

Paruošimo būdas: 1 porciją (8 g) praskiesti 200 ml karšto geriamojo vandens (+60 °C), intensyviai maišant, kol visi komponentai visiškai ištirps.

Suvartoti iškart po paruošimo. Atnaujinto produkto negalima laikyti.

ĮSPĖJIMAI

Produktą laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Nėščios ar krūtimi maitinančios moterys neturėtų vartoti šio produkto.
Neprarykite, jei esate alergiškas bet kuriai iš sudedamųjų dalių.
Prieš naudojimą rekomenduojama pasitarti su gydytoju.
Neviršykite nurodytos rekomenduojamos paros dozės.
Nenaudokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo.

Laikyti vartotojui skirtoje pakuotėje, sausoje vietoje, apsaugotoje nuo saulės spindulių, ne aukštesnėje kaip + 25 °C temperatūroje ir ne aukštesnėje kaip 75% santykinėje oro drėgmėje.

Tinkamumo laikas: 18 mėnesių.

Fruktozė, polidekstrozė, aviečių milteliai, raudonųjų burokėlių sulčių milteliai, ekstraktų mišinys (avietės, ežiuolės, imbieras, erškėtuogės), kvapiosios medžiagos, citrinų rūgštis (rūgštingumą reguliuojanti medžiaga), citrinų milteliai, askorbo rūgštis, trikalcio fosfatas (sulimpa), sukralozė ( saldiklis) ), steviolio glikozidai (saldiklis).

Gali būti pieno, sojos ir salierų pėdsakų.

Parašyti atsiliepimą
Rašyk
Skambink